Tot l'espai per a l'art

Menú

Demà es durà a terme la instal·lació efímera “Banderes al vent”

Demà dimecres 29 de juny al matí es durà a terme la segona fase de l’acció artística Banderes al vent d’Àlvar Calvet, dins el programa Monuments d’El Teler de Llum, que proposa embolcallar dues de les principals escultures de la Rambla Nova, com són el Roger de Llúria i els Despullats, amb fundes o embolcalls fets amb la desestructuració de bandera espanyola i de l’estelada, respectivament, i fer un reportatge fotogràfic i audiovisual a l’entorn d’aquesta instal·lació efímera.

Del resultat de la intervenció de demà, se’n farà una exposició al mes de setembre que “girarà a l’entorn no només del valor dels monuments, les banderes en sí, sinó també de la simbologia i funcionalitat del tèxtil al llarg del seu propi treball i de com i per què guarnim els balcons amb banderes i on les posem”, tal i com apunta Calvet. La mostra es podrà veure del 8 al 30 de setembre al Tinglado 2.

La instal·lació es farà al llarg de tot el matí, de 8 a 12 h aproximadament, amb l’ajuda d’elevadors i amb la supervisió i el treball de diversos tècnics municipals i altres artistes que acompanyaran a Calvet.

Foto: Josep M. Mallafré (@mallafre)