Tot l'espai per a l'art

Menú

Jordi Colomer presenta “X-Ville” al Tinglado 2 i la Moderna de Pueblo ens ofereix un recorregut pels displays

Aquest dijous 28 de juliol a les 19.30 h el Tinglado 2 obrirà les portes per acollir el nou muntatge audiovisual X-Ville, un projecte del reconegut artista internacional Jordi Colomer; que ens transportarà a una ciutat imaginada on poder repensar-nos l’actual organització del temps i la vida. Ho fa per primera vegada a través de la filmació, si bé la seva trajectòria ha estat sempre marcada per la presència de la qüestió urbana, l’emancipació i la idea d’utopia, ara va més enllà per expressar les noves formes de societats que darrerament s’han obert pas amb moviments crítics i ciutadans que han omplert els carrers de les principals ciutats i se’ls han fets seus. La mostra es podrà veure fins al 31 d’agost.

Així mateix, i també dins la programació d’El Teler de Llum, en aquest cas a través de Laboratori Visual, aquest dissabte 30 de juliol a les 19.30 h la Raquel Córcoles, coneguda per La Moderna de Pueblo, serà a Tarragona per convidar-nos a fer una ruta per la ciutat al més pur estil Junkie Python i poder conversar amb ella mentre ens explica els Display que ha fet i instal·lat per tota la ciutat.

El punt de trobada serà a les 19.30  h al Display Carrer Ixart amb Estanislau Figueres i la primera parada serà a les 20.15 h al carrer Mendez Núñez. Seguirà:

2a Parada 20.45 h La Cantonada (Carrer Fortuny)
3a Parada 21.15 h Mesón Murciano Tania (Plaça Ponent)
4a Parada 21.45 h a la cruïlla de Prat de la Riba amb Pare Palau
i a les 22 h finalitza la ruta a l’Espai Jove La Palmera

> Per a més info: http://modernadepueblo.com i https://www.flickr.com/photos/displaytgn/with/28262757761/