Tot l'espai per a l'art

Menú

La Capsa Ambulant d’Artistes presenta els tallers d’Ester Fabregat i Nil Bartolozzi

La Capsa Ambulant d’Artistes, projecte desenvolupat per Esther Canals i Joan Rioné, dins de la programació d’El Teler de Llum, ha preparat dos tallers artístics de la mà d’Esther Fabregat i Nil Bartolozzi.

El primer, el proper dilluns 29 de juny, serà a càrrec de Fabregat al Club Vaixell, on impartirà un “Tast d’escultura contemporània: taller de materials reciclats aplicats a les accions artístiques”. L’objectiu del taller és posar en pràctica la cultura del reciclatge o de les anomenades 3 “R”: reciclar, repensar i reutilitzar. Els participants podran desenvolupar un projecte creatiu amb l’artista, teixint bosses de plàstic per crear un volum inflable.

El dia 9 de juliol la Capsa Ambulant d’Artistes viatjarà a L’Hort de la Sínia (Tamarit) per descobrir-nos el creador Nil Bartolozzi i el seu univers. Coneixerem com art, paisatge i natura es barregen i com els materials es mesclen per crear coses noves. Per a Bartolozzi, art i natura configuren una simbiosi sorprenent i atzarosa on el procés creatiu es desenvolupa a l’aire lliure amb materials orgànics i objectes trobats. L’activitat finalitzarà amb un taller on tothom esdevindrà artista.

Tots dos tallers formen part de les Accions Paral·leles de La Capsa Ambulant, el projecte de mediació d’El Teler de Llum. Són tallers que generen experiències d’ensenyament–aprenentatge amb l’art contemporani com a punt de partida. Aquestes accions ofereixen uns recursos adaptats a cada un dels centres, en aquest cas el Club Vaixell i l’Hort de la Sínia, amb l’objectiu que cada un dels grups participants prengui consciència de la seva pròpia capacitat d’expressió.

Dies i espais dels tallers:

29 de juny: Taller Ester Fabregat
Al Club Vaixell (c/ Taquígraf Martí, 11 baixos)
A les 18 h

9 de juliol: Taller Nil Bartolozzi
a l’Hort de la Sínia de Tamarit
A les 19 h

> Inscripcions a: capsambulant@gmail.com