Tot l'espai per a l'art

Menú

Monuments

Monuments és el programa d’El Teler de Llum destinat a “conquerir” nous espais de la via pública per a l’art contemporani. Demana a artistes del territori, amb una trajectòria consolidada, propostes específiques que “monumentalitzin” a través de l’art el moment que ens ha tocat viure.

Les intervencions es realitzen en l’espai públic i les obres es posen en el dia a dia de la gent.

Durant el 2015 hi van intervenir: Àngel Pomerol, amb La plusvàlua està pels núvols, als porxos de l’Antiga Audiència; Manel Margalef, amb En venda, a la Rambla Vella, i Joan Paton amb La República, al pàrquing de la platja del Miracle.

Durant el 2016, hi han intervingut i hi intervindran:

  • Josep Maria Rosselló amb A l’Atzar, al passeig de Sant Antoni, passeig de les Palmeres, Jardí Saumells, parc de Saavedra i Jardins del Camp de Mart.
  • Àlvar Calvet, amb Banderes al vent, amb una intervenció a l’Estàtua dels Despullats i a l’Estàtua de Roger de Llúria i, posteriorment, del 08/09 al 02/10, amb exposició al Tinglado 2.
  • Vanessa Pey, amb La notte scolpita, del 18/10 al 8/1/2017, amb una intervenció a les 4 portes exteriors del Tinglado 4 del Moll de Costa. Aquesta obra forma part també del programa d’SCAN Tarragona 2016, Festival Internacional de Fotografia.

Artistes: