Tot l'espai per a l'art

Menú

SCAN Tarragona

Del 17 d’octubre de 2016 al 8 de gener de 2017, Tarragona serà l’escenari de la 6ena edició de SCAN Tarragona, Festival Internacional de Fotografia que organitzen l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. El projecte està dirigit per la Fundació Forvm per a la Fotografia.

SCAN Tarragona és un festival de caràcter obert i amb vocació internacional, que aplega iniciatives de procedència múltiple, pública i privada, i que es caracteritza per promoure la fotografia emergent. En sols cinc edicions ha esdevingut punt de trobada del sector de la fotografia de creació i ofereix al públic una nodrida oferta d’exposicions i d’activitats fotogràfiques. Tot això és possible gràcies a la participació fidel i activa del teixit de cultural de la ciutat, de les seves institucions, entitats professionals, museus, fundacions, espais artístics, centres d’ensenyament, etc.

SCAN Tarragona promou la creació emergent, la transversalitat i la internacionalitat, sense perdre les arrels amb l’entorn. El festival s’estructura en els següents eixos: